9 december 2009

Syskonkärlek

I dag invigde äldsta storebror lilla i tomtebloss. De gick ut en liten stund och hade väl bränt ett antal när storebror ville att vi skulle komma ut och se. Jag vet inte vems ögon det glittrade mest ur. Det är härligt att se!

Det var planerat en liten ridtur på grannens häst. Vi har en sådan tur att våran grannes dotter är en ängel och ställer upp när lilla vill rida. Hon ser en chans till en efterträdare:). Tyvärr var de borta, så det får bli en annan dag. Lilla var lika glad för det. Vi gjorde en snögubbe och den fick samma namn som hennes minsta kusin. Det är roligt med barn. Har man sin släkt och vänner en bit bort så får man skapa dem i det som finns tillgängligt:).

Pulkåkningen blev en hit. I fjol var lilla lite fisig och ville inte riktigt inse hur kul det kan vara när det killar i magen och det blåser i ansiktet så tårarna rinner. I dag åkte hon nerför backen med ett stort leende och tyckte nog att backen var alldeles för kort. "En gång till mamma" fick jag höra några gånger. Det var lite isigt idag, så trots tappra försök så lyckades hon inte få med sig pulkan uppför hela backen själv. Mamma stolt som en tupp ändå över hjärtegrynet.

Nu ska här mysas i soffan en stund med gubben och en stor skål med glass och chokladsås. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar