6 december 2009

Pyssel och mys

Tack allihopa för en riktigt trevlig kväll!

Just kommit hem efter en mysig och underhållande pysselkväll. Tanken med pysselkvällen är väl för barnen att pyssla och för oss vuxna att träffas och prata en helkväll.
Jag upptäckte ikväll att det är lite svårt att få en liten tvååring att sitta stilla och pyssla när det finns så många kompisar att leka med. För tusiken, mamma är hon ju med hela dagarna...
Fick iaf ihop till hela 5 julkort under hela kvällen. Hon ritade sina vackra tornados på hela pappret, mamma klippte och klistade för glatta livet dit lite kort på barnen och tomtar. Hon susade iväg och lekte lite. Med lockande och pockande lyckades jag få henne att sitta en liten stund till, så höll det på.
Man kan undra vad man sysslar med egentligen, men de som får dessa julkort kommer säkert att känna sig utvalda och lyckliga....är då min förhoppning.

Senare under kvällen kom alla föräldrars konstnärliga sidor fram, när de gick lös på pysselmaterialet fanns det ingen hejd;).

Det är så underbart att sitta en helkväll med människor som man bara trivs med och allt bara känns som hemma, like it a lot!! Bättre batteriladdning får man leta efter.

Nu blir det till att snutta kudden en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar